top of page
pinna-studio-harry-bekkers-13.jpg

MUSIC IS THE MEDICINE OF THE MIND

Muziek is iets  bijzonders, muziek kan je pakken, raken, vele verschillende gevoelens oproepen. Muziek doet iets met je. Of je alleen luistert, zelf zingt of  een instrument bespeelt. Als muzikant wil je je muziek delen. Life of via een opname. Bij de Bekkers Sound Studios willen we graag de emotie die vrij komt bij het musiceren vangen en vastleggen en bij de muzikant het beste naar boven halen.

pinna-studio-harry-bekkers-29.jpg

RECORD

IN ONZE BEKKERS SOUND STUDIOS

Het hart van de Bekkers Sound Studios is een large format SSL Duality Pro- Station mixing console. De door Pinna-Acoustics ontworpen en gerealiseerde mix-room /overdub room voldoet aan de aller hoogste eisen.  De uitgebreid aanwezige analoge randapparatuur is zorgvuldig samengesteld en de top in hun soort. Er is een bijzondere collectie vintage en moderne microfoons en muziek instrumenten aanwezig en in de grote life room kan een voltallige band tegelijk opgenomen worden.

HET BESTE

VAN TWEE WERELDEN

Bekkers Sound Studios is een z.g. hybride studio: analoog opnemen en mixen voor de onovertroffen warme vintage sound en digitaal vastleggen, re-callen en bewerken met ProTools HD en state of the art plug-ins.

pinna-studio-harry-bekkers-74.jpg
Bekker Band
bottom of page